Wij staan voor je klaar!

Wij staan voor je klaar! Heb je een vraag? Lees hier vaker gestelde vragen en kom meer te weten over onze producten. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact op. Voor meer informatie kun je ook nog terecht bij ‘Over ons & Onze producten‘.

Is er een minimum bestelbedrag bij 1000kusjes.nl?
Nee hoor, elke bestelling is welkom.
Kan ik de producten op de website ook in de winkel zien en kopen?

Dat kan zeker. Wel raden wij aan van tevoren even contact op te nemen zodat we ervoor kunnen zorgen dat het product ook echt aanwezig is in de winkel die u wilt bezoeken.

 

LET OP!!! Tot nader order mogen wij geen klanten in onze winkel ontvangen. Met ingang van woensdag 10 februari 2021 mogen we wel bestellingen afgeven en retouren in ontvangst nemen. Ook dit is verplicht uitsluitend op afspraak.

Moet ik verzendkosten betalen?

Dat hangt van de hoogte van het bestelbedrag af. In Nederland verzenden wij gratis indien dit bedrag boven de 60 euro ligt. Voor het buitenland geldt een bedrag van 100 euro.

Echter, in Bergen en Schoorl bezorgen wij gratis en persoonlijk en ook kunt u uw bestelling afhalen in een van onze winkels. Dit uiteraard op afspraak.

Kan ik gratis retourneren?

Nee, de kosten voor retourzendingen komen voor eigen rekening. Daarom raden we aan bij twijfel of vragen omtrent een aankoop contact met ons op te nemen. Daarmee vergroten we de kans dat je het juiste product bestelt. Uiteraard is retourneren bij een van de winkels geen probleem en gratis, mits op afspraak gezien de Covid-19 regels.

Hebben jullie wel eens uitverkoop of acties? 

Wij zijn zeker van plan via onze digitale nieuwsbrief leuke acties aan te kondigen. Wil je op de hoogte blijven kan je je aanmelden voor deze nieuwsbrief. Geen zorgen, we gaan je niet bestoken hoor. Alleen als we echt iets te melden hebben zoals een nieuw product of een kortingscode voor je volgende bestelling laten we van ons horen.

    Hoe verzorg ik mijn schapenvacht?

    Eigenlijk is dat niet zo ingewikkeld, maar je moet ‘t wel éven’ doen. Borstel je vacht regelmatig door met een borstel met pennetjes. Zolang de borstel door de vacht glijdt is het goed, of je nu een staalborstel uit de schuur haalt of de honden- of kattenborstel pakt.  Met borstels die blijven hangen in de vacht, bijvoorbeeld omdat er kunststof puntjes aan zitten, kan je de vacht beschadigen.

    Naast borstelen is het aan te raden je schapenvacht zo af en toe lekker te luchten. Gewoon buiten hangen, bv over een stoel of uit het raam, met de haarkant naar buiten. Een beetje vocht in de lucht is goed, maar regen niet. Indien je een vacht bij ons bestelt krijg je uiteraard aanwijzingen meegeleverd.

    Wat gebeurt er met mijn gegevens?

    Wij vragen om je gegevens om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Soms is het handig contact op te kunnen nemen om de procedure zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij verstrekken deze gegevens nooit aan derden.